سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نزد نیکوترین گمانم به تو باش ای گرامی ترین گرامیان! و مرا با عصمت تأیید فرما و زبانم را به حکمت بگشای . [امام زین العابدین علیه السلام ـ در دعای استغفار ـ]
دانش و فناوری
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» ترفندهای مهم در پاورپوینت

 

نرم افزار Ms power point این امکان را فراهم آورده است که در آن اسلایدهایی از ناگفتنی های خود فراهم آورید بر روی صفحه نمایش یا به کمک یک ویدیو پروژکتور بر روی دیوار نشان دهید. محیط این نرم افزار بر عکس محیط Ms word جای گزافه گویی نیست بلکه در آن رئوس مطالب را می گویید و شکلها و نمودارهای خود را در آن نمایش دهید و آنچه در ذهنتان می گذرد و در قالب بیان نمی گنجد را در آن بیاورید.
این اسلایدها در واقع پوستری از سخنان شما هستند . بهتر است اگر رنگ و لعابی به آنها بدهید و از تم های گرافیکی نیز در آنها استفاده کنید. برای این هدف کافی است روی اسلاید (خارج از جعبه های تیتر و مطلب) کلیک راست کرده و گزینه
slide Design را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه در سمت راست صفحه یک ناحیه جدید باز می شود که در آن نمونه هایی از تم های موجو نشان داده شده است . با کلیک روی هر یک از آنها زمینه کلید اسلایدهای شما به آن شکل در می آید.

چیدمان داخلی یک اسلاید
سعی کنید اکثر تغییر و تحولات مورد نظر خود را از طریق روشهای کلی و استانداردی که
power point ارائه می نماید انجام دهید. هر چیز در پاور پوینت در قاب مخصوص خود جای می گیرد. همین طوری نمی توان در یک اسلاید شروع به تایپ نمود. باید یک جعبه متنی داشته باشیم و در آن متن یا تیتر مورد نظر خود را بنویسیم. برای ارائه و نمایش مجموعه اسلایدهایتان بدون هول شدن f5 را بفشارید و برای رفتن از یک اسلاید به اسلاید بعدی کافی است یکبار ماوس را کلیک کنید و یا دکمه فلش سمت راست یا بالا را بفشارید. F5 نمایش را از اولین اسلاید شروع می کند.

ساختن اسلاید و پنهان کردن آن
گزینه
Duplicate silde منوی insert از اسلاید جاری یک کپی دیگر درست می کند. ترفند کلیک راست روی آیکن اسلاید برای حذف یا پنهان کردن اسلایدها نیز بسیار کارآمد است. امتحانش کنید Hidden یا پنهان بودن یک اسلاید برای اسلایدهای توضیحی که به کمک Hyperlink به سراغشان می رویم. ولی نمی خواهیم در روال عادی نمایش دیده شوند و فقط در صورتی که رویشان کلیک کنیم نشان داده شوند کلی به کار می آید.

اسلایدها افقی یا عمودی
می توانید بگویید اسلایدها
Lanscape و portrait باشند. برای این کار سراغ page setup از منوی file بروید. نمی توان در آن واحد در یک نمایش هم اسلاید عمودی داشت و هم اسلاید افقی.
برای چنین هدفی بایستی دو نمایش جداگانه بسازید و در اولی یک لینگ به دومی ایجاد کنید. نمایش اول دارای تنظیم صفحات افقی و نمایش دوم دارای تنظیم صفحات عمودی می باشد. در خاتمه نمایش دوم درباره آن را لینک به نمایش اول می کنید.
در حین اجرای یک پرزنتیشن برای متوقف ساختن یا ادامه دادن نمایش در پرزنتیشن کلید
s و یا علامت بعلاوه را بفشارید برای ختمه نمایش اسلایدها ESC و یا ctrl+BREAK را بفشارید.
برای رفتن به یک اسلاید با شماره خاص شماره اسلاید را وارد نموده
Enter را فشارید. برای رفتن به اسلاید مخفی بعدی از کلید H استفاده کنید.
برای رفتن به اولین اسلاید 1+
Enter را بفشارید و یا آنکه هر دو دکمه ماوس را همزمان دو ثانیه نگهدارید.

توقف نمایش اسلایدها
برای آنکه در حین نمایش متوقف شوید و یک صفحه با زمینه مشکی رنگ نشان داده شود کلیه
B را بفشارید. برای نمایش یک صفحه یا زمینه سفید کلید W را بفشارید.

استفاده از اشاره گر ماوس به عنوان پرینتر
برای نمایش یا مخفی کردن اشاره گر ماوس و همینطور نوار ابزار
slide show در حین نمایش کلید A و یا علامت مساوی را بفشارید. (بعضی وقتها علامت سفید اشاره گر ماوس روی زمینه نمایش ما خیلی توی چشم می آید) برای تبدیل اشاره گر ماوس به یک نقطه رنگی مثل یک پوینتر ctrl + p کمک بگیرید.
برای مخفی کردن سریع نوار ابزار
sild show کلید ctrl+H و برای خاموش کردن آن ظرف 15 ثانیه ctrl + u را بفشارید. برای نمایش دوباره اشاره گر ماوس ctrl+A در خدمت شماست.
برای اجرای انیمیشن بعدی یا رفتن به اسلاید بعدی از
N استفاده کنید. برای قبلی هم از P

ساختن یک اسلاید خلاصه مطالب
اگر به طور خلاصه در یک اسلاید بخواهید بگویید که در اسلایدهای بعدی چه خواهید گفت یک اسلاید خلاصه مطالب بسیار کارآمد خواهد بود. برای این کار به نمایش
slid sorter از منوی view‌بروید و در آنجا اسلایدهای مورد نظر برای خلاصه سازی را با پایین نگهداشتن کلید shift‌انتخاب کنید. سپس از نوار ابزار slide sorter گزینه summary slide را انتخاب کنید. این اسلاید خلاصه به صورت پیش فرض به عنوان دومین اسلاید نمایش قرار می گیرد و حاوی تیتر اسلایدهای منتخب خواهد بود. خلاصه مطالب به طور پیش فرض دارای رئوس مطالب تیترهای اسلایدهای موجود می باشد



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مصطفی موسی فرخانی ( یکشنبه 86/8/13 :: ساعت 6:30 عصر )

»» افزایش کارآیی درایوها

 

در ویندوز حذف و کپی فایل ها در یک درایو باعث می شود تا تمام محتویات یک فایل از نظر فیزیکی در هارد کنار هم قرار نگیرد و به قسمت های مختلفی تکه تکه شود این اتفاق باعث کاهش کارایی در دسترسی به فایل ها می شود برای حل این مشکل باید درایو را Derag کرد. برای این کار روی درایو مورد نظر خود کلیک راست کرده properties را انتخاب نمایید. در پنجره ای که باز می شود وارد قسمت tools شوید. در بخش Deragmentation روی Defragment Now کلیک کنید. با این کار برنامه Defrag اجرا می شود.
با کلیک روی
Defragment در این برنامه می توانید فایل های تکه تکه شده را به هم بچسبانید. دقت کنید که در هنگام Defrag کردن یک درایو اطلاعاتی روی آن ننویسید چرا که باعث اختلال در کار برنامه می شود.

 

نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مصطفی موسی فرخانی ( یکشنبه 86/8/13 :: ساعت 6:26 عصر )

»» فرمول نویسی در خانواده OFFICE

‌در کلیه نرم افزارهای خانواده آفیس می توانید هر جا که لازم شد فرمول نویسی در حد اعلا و به پیچیده ترین شکل انجام دهید. می توانید توابع سخت و پیچیده ریاضی را از انواع مشتق و انتگرال به همراه حروف یونانی با رعایت بالانویس و زیرنویسها به سهولت بنویسید.
انواع و اقسام ماتریسها را نیز می توانید به راحتی وارد کنید. دستگاههای چند معادله چند مجهولی را با آکولادهای بزرگ و همچنین خطر کسری های بزرگ با صورت و مخرج تا حد غیرقابل تصور پیچیده را به راحتی می توانید در ویرایشگر فرمول آفیس طراحی و پیاده سازی نمایید.
نصب
Eqution Editor
از منوی
Insert گزینه را انتخاب کنید و در جعبه مجاور insert گزینه Create New را فشرده و در آنجا Microsoft Equation را از لیست انتخاب نمایید تا نصب شود. در این مرحله اگر Office را از روی CD نصب کرده اید لازمست CD آن را درون درایو قرار دهید و اگر در یک شبکه از یک فولدر مشترک آنرا نصب کرده اید بایستی به آن فولدر دسترسی داشته باشید. بانصب آن بایستی نوار ابزار مربوط به آن را فعال کنید. علامت آلفای زیر رادیکال در منوها افزوده می شود و با کلیک آن می توانید شروع به فرمول نویسی کنید. قبل از شروع به فرمول نویسی نوار ابزار مربوطه را یک مرتبه کامل ملاحظه کنید و قابلیتهای آن را بررسی کنید. تا در هنگام ضرورت به سراغ گزینه صحیح بروید.
اگر این گزینه فعال نبود از منوی
view آنرا فعال کنید با خاتمه ورود فرمول در جایی داخل صفحه کلیک کنید تا از مود فرمول نویسی خارج شوید.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مصطفی موسی فرخانی ( یکشنبه 86/8/13 :: ساعت 6:20 عصر )

»» تغییر پسورد بدون دانستن پسورد قبلی

 

همون طور که میدونید برای عوض کردن پسورد در ویندوز XP می بایست پسورد قبلی را تایپ کرد و سپس می توان پسورد جدید را جایگزین کرد. شما می توانید با استفاد از این ترفند بدون نیاز به دانستن پسورد قبلی ، پسورد جدیدی را بر روی سیستم قرار دهید.
از منوی استارت گزینه ی
run رو بزنید بعد از اون control userpasswords2 رو تایپ کنید از منویی که باز میشه اسم username ها رو نوشته روی هرکدوم که کلیک کنید اون پایین یه گزینه داره به اسمه reset password اونو که بزنید دوبار پسورد دلخواه خود را تایپ کنید

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مصطفی موسی فرخانی ( یکشنبه 86/8/13 :: ساعت 6:7 عصر )

»» به دست آوردن مشخصات سیستم در ویندوز

تا به حال شده کسی از شما سوالاتی را راجع به سیستم تان مطرح کند و شما از پاسخ دادن به آن عاجز باشید؟‌ و با کمال شرمندگی بگید نمیدونم؟ خوب حالا میخوام راهی رو بهتون آموزش بدم که علاوه بر مشخصات اصلی کامپیوترتان تمامی جزییات اون رو هم بهتون بده!

وارد منوی Start بشید و بر روی Run کلیک کنید. روبه روی Open و در قسمت تایپ این لغت رو تایپ کنید Msinfo32 حالا Enter رو بزنید.

حالا پنجره ایی باز شده که در سمت چپ آن میتونید یکی از گزینه های:

Hardware Resources ارتباط سخت افزاری
Components ارتباط صحیح داشتن
Software Environment نرم افزارهای در برگیرنده
Internet Setting تنظیماتاینترنت

را انتخاب کنید و در سمت راست تمامی کلیات و جزییات أن را مورد بررسی قرار دهید.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » مصطفی موسی فرخانی ( یکشنبه 86/8/13 :: ساعت 4:48 عصر )

   1   2   3      >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

تغییر آدرس وبلاگ
[عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 0
>> بازدید دیروز: 4
>> مجموع بازدیدها: 5825
» درباره من

دانش و فناوری
مصطفی موسی فرخانی
اینجانب هم اکنون در سال سوم راهنمایی مشغول به تحصیل می باشم و سال پیش با معدل 20 از مدرسه نمونه دولتی شارقی فارق التحصیل شدم

» آرشیو مطالب
پاییز 1386

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
غفوری
دانش و فناوری

» صفحات اختصاصی

» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب